PERMANENCE MEDIATION

Site web
Conception et création du site web de la Permanence Mediation du Tribunal de la Famille de Bruxelles.

LABRANCHE WALRAVENS GINOT

Site web
Nouvelle image, nouveau logo et nouveau website pour les huissiers de justice Labranche - Walravens - Ginot.

BARREAU DE BRUXELLES

Périodique
Nouvelle édition 2014 du périodique FORUM.

IXINA

Annonce presse magazine
Parallèlement à la communication virale, les annonces presse ciblées possèdent un impact toujours puissant et rémanent. Ici, une page quadri dans le Forum.

OMA

Logo et image de l'association
Création du logo de l’association Overseas Mediation Agency.

HABITAT LYON - PLACE DE LA RÉPUBLIQUE

Events
Hier, een bloemperk van meer dan 500 m2 met tijm.

RENSON-LEX

Website
Aanmaak en website van de advocatenassociatie RENSON-LEX.

RETIF

Catalogus
Ontwerp en volledige realisering van een mailingcatalogus voor RETIF België, Luxemburg en Nederland.

ACTION TEE

Catalogus
Ontwerp, creatie, foto's en volledige productie van een productencatalogus.

ART-MENA

Catalogus
Ontwerp, creatie en productie van verschillende catalogi voor ART-MENA.

EXTRAZONE

Logo
IBIS verzekerde de studie en het volledig onderzoek voor de naam EXTRAZONE, en zorgde daarna voor de creatie en de uitwerking van alle elementen van het merkimago.

BALIE VAN BRUSSEL

Logos
Ontwerp van logos.

IXINA

E-mailing
IBIS organiseert eveneens voor IXINA snelle, rendabele en doeltreffende e-mailcampagnes. Deze campagnes kunnen op alle computers en smartphones gelezen worden.

RETIF

Thematische catalogus
Onder de talrijke producties voor onze klant RETIF is er ook een duidelijke en eenvoudige personalisatiecatalogus die alle technische mogelijkheden en de brede waaier van het aanbod in detail beschrijft.

RETIF

Mailing
De promotionele mailings en de waardebons genereren altijd bezoek. Voor RETIF ontwikkelt IBIS een gestaag plan van print- en webcampagnes om meer slagkracht en impact te hebben.

RETIF

Materieel voor de verkooppunten
IBIS produceerde voor zijn klant RETIF POS-campagnes, affiches en markeringsmaterieel voor de winkels.

RETIF

Mailings
IBIS is voortdurend op zoek naar doeltreffende communicatieformules. Voor de mailings worden het formaat en het opvouwen nauwkeurig bestudeerd om de beste impact te hebben op de doelgroep.

RETIF

Kerstcatalogus voor Europa
De kerstcatalogus 2009 van RETIF voor heel Europa telde 24 pagina's en werd volledig verwezenlijkt en beheerd door IBIS. Vijf versies, 3 talen, rotodruk, beheer en opvolging van de verzending in 4 landen, dit alles binnen een termijn van 2 maand.

RETIF

Catalogus
Ontwerp en volledige realisering van een mailingcatalogus voor RETIF België, Luxemburg en Nederland.

BANK CARD COMPANY

Kaarthoudersgids
De opdrachten voor BANK CARD COMPANY (ATOS) omvatten een luik naar de handelaars en een ander luik naar de kaarthouders. In dit kader heeft IBIS kleine informatieve gidsen ontworpen en uitgewerkt over de voordelen van de VISA- en MASTERCARD-kaarten.

BANK CARD COMPANY

Handelarengids
Ontwerp, creatie en productie van een volledige handleiding voor de nieuw aangesloten handelaars bij BANK CARD COMPANY (ATOS).

BANK CARD COMPANY

Materieel voor de verkooppunten
Ontwerp, creatie en productie van verschillende nationale campagnes voor de verkooppunten van de aangesloten handelaars.

IBIS heeft eveneens gezorgd voor de distributie en de implementering van het materieel bij de handelaars.

CROWNMILL

Institutionele brochure
Naast de realisatie van een institutionele brochure en staanders, zorgde IBIS eveneens voor een hernieuwing van de packaging.

FRANCIS FERENT

Verkooppuntevents
De organisatie van kunsttentoonstellingen, de creatie en de ontwikkeling van events, zoals hier voor de verhuis van Louizalaan 60 naar een "temporary shop". Multimediacampagnes.

 

FRANCIS FERENT

Persadvertenties in de magazines
Parallel met de virale communicatie hebben de gerichte persadvertenties nog steeds een krachtige en blijvende impact. Ziehier een dubbele pagina in vierkleurendruk in het "Big Book".

CHASSIS DE WATERLOO

Logo
Het logo van CHASSIS DE WATERLOO is luchtig en etherisch en integreert codes die overeenkomen met de geest van de maatschappij.

FIAT AUTO BELGIO

Persevent
In nauwe samenwerking met het departement Persrelaties en Public Relations heeft IBIS gedurende verschillende jaren talrijke acties en events georganiseerd voor FIAT AUTO BELGO.

FIAT AUTO BELGIO

Kalender
IBIS heeft van FIAT AUTO BELGIO verschillende opdrachten gekregen, waaronder het ontwerp en de uitwerking van deze kalender, een product dat een specialiteit van het bureau geworden is.

MAZDA

Event
MAZDA heeft aan IBIS verschillende opdrachten toevertrouwd, waaronder de organisatie van het VIP-onthaal op de Memorial Ivo Van Damme.

MERCO REIM

Memorandum
IBIS heeft voor de maatschappij MERCO REIM de commerciële en technische memoranda ontwikkeld voor verschillende projecten.

MERCO REIM

Logo
Het logo van MERCO REIM integreert codes en visuele elementen die afgestemd zijn op de relaties van de maatschappij.

ANTHEMIS

Design van een juridische uitgave
Ontwerp en illustraties voor een juridische uitgave betreffende, onder meer, de akten van het congres van de ORDE VAN DE FRANSTALIGE EN DUITSTALIGE BALIES.

YESTORE

Merkimago
Uitvinden van de naam, bestudering en creatie van het logo, multimediale lanceringscampagne, materieel voor de verkooppunten, radiospots, mailings, opendeurdagen, affichering, website, IBIS zorgde voor de volledige ondersteuning en ontwikkeling van de maatschappij YESTORE.

HABITAT INTERNATIONAL

Events
Gedurende meer dan 15 jaar heeft IBIS gezorgd voor de opening van de meeste winkels van de groep HABITAT in Europa: Frankrijk, België, Duitsland, Spanje. Meer dan 50 grootscheepse events met als voornaamste doel het aanzetten tot een bezoek aan de winkels en het vestigen van een positief, familiaal en sympathiek merkimago.

IXINA

Banners
IBIS past de algemene nationale campagnes aan en personaliseert deze voor de franchisenemers van IXINA.

 

CARREFOUR DES STAGIAIRES 

Logo
Etude et réalisation du logo de l'association des jeunes avocats stagiaires du barreau de Bruxelles.

TREFPUNT VAN DE STAGIAIRS

Thematische brochures
Ontwerp en realisatie van de thematische brochures voor de toekomstige jonge advocaten van het CARREFOUR DES STAGIAIRES (TREFPUNT VAN DE STAGIAIRS).

LEGALDESK

Website
Ontwerp en realisatie van de website van LEGALDESK, met Joomla-beheermodule.

BALIE VAN BRUSSEL

Reuzegrote affichering
Sur base d'un visuel de MARIE-JO LAFONTAINE, IBIS a créé et produit une bâche géante de plus de 200 m2 pour les voeux des avocats du BARREAU DE BRUXELLES à tous les bruxellois.

RENSON LEX 

Logo
Ontwerp en creatie van het logo en van het geheel van de imago-elementen van de vereniging.

ORDE VAN DE FRANSTALIGE EN DUITSTALIGE BALIES

Colloquium en congres
In het kader van haar samenwerking met de ORDE VAN DE FRANSTALIGE EN DUITSTALIGE BALIES werd IBIS regelmatig belast met het geheel van de communicatie betreffende de congressen van de Orde. Uitnodiging, programma's, affiches, uitgave van de akten...

BALIE VAN BRUSSEL

Reuzegrote affichering
IBIS heeft een nieuw reuzegroot dekzeil van meer dan 200 m2 ontworpen en geproduceerd voor de wensen van 2012 van de advocaten van de balie van Brussel aan alle Brusselaars.

BALIE VAN BRUSSEL

Tijdschrift
Op vraag van de Franstalige orde van advocaten van de balie van Brussel heeft IBIS in 2000 FORUM ontworpen, gecreëerd en geproduceerd. Dit is een dynamisch en halfmaandelijks tijdschrift dat als doel heeft de advocaten in te lichten over het leven van de balie. FORUM bestaat nu al 12 jaar en de wij hebben reeds ruim de 200 nummers overschreden.

BANK CARD COMPANY

Tijdschrift
Ontwerp, creatie en productie van Partner News, het tijdschrift voor de handelaars aangesloten bij het netwerk van BANK CARD COMPANY (ATOS).

BANK CARD COMPANY

Materieel voor de verkooppunten
Om de VISA- en MASTERCARD-kaarthouders op een hartelijke manier te onthalen bij de handelaars aangesloten bij BANK CARD COMPANY (ATOS), heeft IBIS een ruim gamma sterk en samenhangend promotiemateriaal bedacht, ontworpen en uitgewerkt.

SHANTI GESTION

Logo en merkimago
SHANTI GESTION is een Frans-Indische maatschappij voor financieel beheer dat in Parijs gevestigd is. Wij hebben hun merkimago en hun website ontworpen.

BANK CARD COMPANY

Materieel voor de verkooppunten
Ontwerp, creatie en productie van verschillende nationale campagnes voor de verkooppunten van de aangesloten handelaars. 
IBIS heeft eveneens gezorgd voor de distributie en de implementering van het materieel bij de handelaars.

BESIX

Presentatiebrochure
Voor een vastgoedpromotie van de maatschappij BESIX heeft IBIS een presentatiebrochure ontworpen en uitgewerkt met, onder andere, een gedetailleerd en geïllustreerd situatieplan.

WALKER

Catalogus
Een pure en viriele creatie voor de cover van de jaarlijkse technische catalogus van TENNECO  AUTOMOTIVE.

AIR EXECUTION

Website
Aanmaak en html-ontwikkeling van de website van de maatschappij AIR EXECUTION.

COMMISSIE VOOR JURIDISCHE BIJSTAND

Website
In het kader van haar samenwerking met de COMMISSIE VOOR JURIDISCHE BIJSTAND heeft IBIS de website van deze commissie ontworpen en hierbij gebruik gemaakt van bedarende en geruststellende kleuren.

CROWNMILL

Merkimago en website
IBIS werd belast met de verjonging van dit bekende merk. Het bureau besteedde een bijzondere aandacht aan het geven van kleur en ritme aan alle gebruikte communicatiedragers.

MERCO REIM

Imago van de onderneming en website
IBIS ontwierp het geheel van het imago van de onderneming, van het logo tot de website, van MERCO REAL ESTATE INVESTMENT & MANAGEMENT, een maatschappij voor het beheer van onroerende goederen.

KAMER VAN DE GERECHTSDEURWAARDERS VAN HET ARRONDISSEMENT VAN BRUSSEL

Website
Ontwerp en volledige uitwerking van de website met Joomla-beheermodule.

BARREAU DE BRUXELLES

Réalisation et édition de programmes.
Conception et réalisation complète de programmes.

BARREAU DE BRUXELLES

Rapport d'activités
Conception et réalisation complète des rapports d'activités de L'ORDRE FRANCAIS DES AVOCATS DU BARREAU DE BRUXELLES, version papier ou web.

BANK CARD COMPANY

Placemats
Ontwerp, creatie en productie van placemats voor de HORECA aan de Belgische kust voor de bedrijven aangesloten bij BANK CARD COMPANY (ATOS).

YESTORE

Website
IBIS maakte en ontwikkelde een dynamische website met geluidseffecten en Flash-animatie voor de maatschappij YESTORE.

IXINA

Website
IBIS heeft Joomla-websites bedacht en ontwikkeld voor de franchisenemers uit Oudergem, Berchem en Luik. IBIS heeft eveneens de campagnes en de gepersonaliseerde e-mailings voor deze franchisenemers uitgewerkt.

HUGO BOSS

Staanders
Voor HUGO BOSS hebben wij een verfijnde en zeer nauwkeurige productie van transparanten beheerd voor de productie van staanders.

CHASSIS DE WATERLOO

Merkimago en website
IBIS heeft het merkimago van de maatschappij CHASSIS DE WATERLOO ontworpen en ontwikkeld, van het logo tot de Flash-website.

BALIE VAN BRUSSEL

Interactief activiteitenverslag
Het verslag 2010 / 2012 van de balie van Brussel werd ontworpen voor een uitsluitend numerieke raadpleging. Creatie, gedeeltelijke copywriting, lay-out, foto's, bijwerking van de foto's, volledige uitwerking, implementering, webfunctionaliteiten, dit alles werd door IBIS verzekerd, en in recordtijd..

RETIF

E-mailing
Parallel met de mailings op papier organiseert IBIS voor RETIF regelmatig snelle, rendabele en doeltreffende e-mailcampagnes. Enkele uren volstaan om op een gepersonaliseerde manier duizenden gerichte contacten te bereiken. Deze campagnes kunnen gelezen worden op alle computers en smartphones.

BALIE VAN BRUSSEL

Extranet
Na de website van de Franstalige orde van advocaten van de balie van Brussel heeft IBIS ook het extranet van de balie ontworpen, gecreëerd en geïmplementeerd op basis van een Joomla-programmering. Een praktisch instrument ten dienste van alle advocaten en dat door henzelf beheerd wordt door middel van een eenvoudige en gebruiksvriendelijke CMS.

BALIE VAN BRUSSEL

Tijdschrift
Op vraag van de Franstalige orde van advocaten van de balie van Brussel heeft IBIS in 2000 FORUM ontworpen, gecreëerd en geproduceerd. Dit is een dynamisch en halfmaandelijks tijdschrift dat als doel heeft de advocaten in te lichten over het leven van de balie. FORUM bestaat nu al 12 jaar en wij hebben reeds ruim de 200 nummers overschreden.

EXTRAZONE

Multimediacampagnes
Multimediale lanceringscampagne, materieel voor de verkooppunten, pers, radiospots, mailings, IBIS zorgde voor de ondersteuning en de ontwikkeling van het merk EXTRAZONE.

PIONEER

Kakemono's
De jarenlange ervaring van IBIS zorgde ervoor dat het bureau uitgekozen werd om punctueel zuivere productieopdrachten te vervullen. Voor PIONEER hebben wij gezorgd voor het beheer van een delicate productie van kakemono's voor het geheel van het Europese netwerk. Hierbij hebben wij scrupuleus de eisen van de klant gerespecteerd voor de zeer nauwkeurige presentatie en levering.

VIDEO SQUARE

Merkimago
IBIS heeft gedurende meer dan 10 jaar het merkimago van VIDEO SQUARE ontworpen en ontwikkeld. Van de verbuiging van het merkimago tot de radio-, PRG-, bus- en afficheringscampagnes, heeft IBIS alle krachtige en rendabele campagnes tot stand gebracht voor het aanzetten tot een bezoek.

FRANCIS FERENT

Merkimago en website
De multimerkenleider van de luxe heeft aan IBIS de creatie en de ontwikkeling van een sterk merkimago toevertrouwd. 
Corporate website, website voor de onlineverkoop, blog, Facebookpagina, persadvertenties, elke drager respecteert een klare en herkenbare grafische lijn.

HABITAT MONTPELLIER

Events
Event voor de opening van een HABITAT-winkel te Montpellier.

CONSEJO GENERAL DE LA ABOGACIA ESPANOLA

Colloquium
Aanmaken van de uitnodiging en van de communicatie-elementen voor een colloquium van de vereniging van de Spaanse balies bij de Europese Gemeenschap..

BARREAU DE BRUXELLES

Brochure thématique
Parmi les dizaines de brochures thématiques crées par IBIS pour L'ORDRE FRANCAIS DES AVOCATS DU BARREAU DE BRUXELLES, cette plaquette concerne l'évaluation des études de droit.

JANSON BAUGNIET 

Presentatie van de vennoten
Eén van de grootste en oudste advocatenverenigingen, JANSON BAUGNIET, heeft ons gevraagd een originele en treffende presentatie te realiseren van de vennoten van het kantoor. Wij hebben gezorgd voor een kunstzinnige diasecdruk van 180 x 100 cm onder een dubbele plexi.

KHK ADVOCATENVERENIGING 

Logo en imago van de vereniging
IBIS heeft het logo en alle imago-elementen ontworpen en uitgewerkt van deze vereniging die gespecialiseerd is in het familierecht.

AFVAARDIGING VAN DE BALIES VAN FRANKRIJK 

Tijdschrift
IBIS heeft gezorgd voor het nieuwe design van het tijdschrift L'OBSERVATEUR, waarin al de juridische informatie samengebracht wordt die van de Europese Commissie komt en gericht is aan de balies van Frankrijk. Het bureau zorgde gedurende drie jaar voor het uitgeven van L’Observateur.

ORDE VAN DE FRANSTALIGE EN DUITSTALIGE BALIES

Institutionele brochure
De institutionele brochure van de ORDE VAN DE FRANSTALIGE EN DUITSTALIGE BALIES werd aan IBIS toevertrouwd: het is een sober, dynamisch en nauwkeurig werk, dat het beeld van de Orde van de Balies goed weergeeft.

NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN

Virtuele wensen
DE NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN heeft op IBIS beroep gedaan voor de gemeenschappelijke acties van beide Ordes van de Brusselse advocaten. Reuzegroot dekzeil op het paleis, bewegwijzering, uitnodigingen...

BALIE VAN BRUSSEL

Website
In het kader van haar samenwerking met de Franstalige orde van advocaten van de balie van Brussel heeft IBIS talrijke opdrachten gekregen: een van deze opdrachten was de creatie en de implementering van een totaal nieuwe website op Joomla-basis. Een CMS maakt een eenvoudige en snelle update van de informatie mogelijk.

CONSULT LIFE

Flash-animatie
CONSULT LIFE is als verzekeringsmakelaar en patrimoniumbeheerder een leider in zijn sector. IBIS heeft geanimeerde wenskaarten met Flash-animatie ontworpen en gecreëerd op basis van visuals die door de klant geleverd werden.

AGF MAT

Brochure
Ontwerp, creatie en productie van een map met brochure voor de dochteronderneming van AGF die gespecialiseerd is in verzekeringen voor transport.

BACOB BANK

Illustraties
Eén van de talrijke opdrachten van IBIS voor BACOB: het ontwerp, de lay-out en de illustraties van een les voor de leerlingen van het secundair onderwijs.

SHANTI GESTION

Website
IBIS heeft het ondernemingsimago en de Flash-website ontworpen van de financiële onderneming SHANTI GESTION, dat in Parijs en Mumbai gevestigd is.

MASTERCARD

Materieel voor de verkooppunten
Creatie, ontwerp en productie van een breed gamma materieel voor de MasterCard-kaarthouders en de aangesloten handelaars.

BANKSYS

Gids - gebruiksaanwijzing
In samenwerking met de ingenieurs van Banksys heeft onze ploeg de gebruiksaanwijzing voor de betaalterminal C-ZAM SMASH ontworpen, geschreven en geïllustreerd.
Deze gids werd ontworpen in 2000, maar wordt nu nog gebruikt door de handelaars. Er werden hiervan 200.000 exemplaren uitgegeven, in verschillende talen.

AMERICAN EXPRESS

Motiveringscampagne bij de aangesloten bedrijven
Ontwerp, creatie, productie en implementering van de motiveringscampagne « SUMMER KIT ». Organisatie van een promoteam en bezoek aan 1.000 aangesloten bedrijven aan de Kust en in Waals-Brabant.

BANK CARD COMPANY

Kalender
Ontwerp, creatie en productie van de jaarlijkse kalenders van BANK CARD COMPANY (ATOS). Deze toonbankkalenders, nuttig voor de handelaars en gericht naar de kaarthouders, hebben een aanzienlijke indruk gemaakt.